Grillede nektariner

Hva er vel bedre enn å kunne varte opp med både middag og dessert rett fra grillen? Prøv denne nydelige varianten av grillede nektariner med yoghurtkrem eller en kule vaniljeis om du vil.

Hva er vel bedre enn å kunne varte opp med både middag og dessert rett fra grillen? Prøv denne nydelige varianten av grillede nektariner med yoghurtkrem eller en kule vaniljeis om du vil.

Ingredienser

0.25 håndfull ristede kokosflak/mandelflak

0.5 gresk yoghurt

0.25 ts vaniljeekstrakt (evt. vaniljesukker)

0.25 ts honning +1ts til garnityr

1 modne nektariner

Slik gjør du

1.

Rist mandelflakene/kokosflakene i en tørr stekepanne på middels varme til de blir gyldne.

2.

Pisk sammen gresk yoghurt, honning og vaniljeekstrakt.

3.

Sett kremen i kjøleskapet.

4.

Del nektarinene i to og fjern steinene.

5.

Grill nektarinene, over middels til sterk varme i 2-3 minutter på hver side.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Server nektarinene på en seng av yoghurtkrem med litt ristede mandelflak/kokosflak over. Ta ørlitt honning over desserten til slutt.

Prøv også disse kjempegode oppskriftene:

 

Andre oppskrifter