Mat med mer

VET DU HVILKEN HELSEKRAFT SOM KAN LIGGE I MATEN DIN?

I boken Mat med mer viser overlege, seksbarnsmor og livsnyter Berit Nordstrand hvordan deilig og enkel hverdagsmat basert på ferske råvarer kan berike ditt liv – uten at du må bruke mye tid på matlaging. Få komplisert forskning omsatt i lettfattelige historier og lær enkle matgrep for optimal livskvalitet!

Boken gir deg aha-opplevelser og inspirasjon om muligheter med mat.

Boken omsetter medisinsk forskningslitteratur til enkle råd om hva du kan spise for å få:

  • mer energi og overskudd
  • bedre nattesøvn
  • stabil trivselsvekt
  • bedre konsentrasjon og hukommelse
  • mer ro og glede
  • bedre helse

Demp helseplager, forsterk effekten av medisiner og minimer risiko for alvorlig sykdom gjennom herlige smaker fra råvarer du finner overalt.

Omtale

Omtale av Kaare Norum i Tidskrift for Den norske legeforeningen:

“Boken er både en kokebok og lærebok… (og) på en smakfull og pedagogisk måte forteller om hva riktig kosthold kan gi av helseeffekter og matglede til hele familien. Dette er en bok som leger godt kan anbefale sine pasienter å kjøpe og bruke…”

Les hele anmeldelse i Tidskrift for Den norske legeforening

Mat med mer er tildelt den internasjonale Gourmand World Cookbook Awards 2012 for Norge innen kategorien “Best Health and Nutrition Book”

 

Fakta om boken:
208 sider, softcover
Sydd rygg (holder seg åpen på benken når du leser oppskrifter)
ISBN: 978-82-999043-0-8
Utgitt av Fraiva (c) 2012
opplag per 2014: 30 000
Tilgjengelig gjennom FS