Oppskrifter

Bruschetta med avokado, tomat og aioli

Enklere kan det nesten ikke bli.

Vi laget tomatbruschetta til kveldsmat i går kveld. Jeg lager det ofte til brunsj gjennom sommeren og hadde nesten glemt hvor godt det er. Deler denne oppskriften med dere, så kanskje også dere får en ny sommerfavoritt. Min nye BN majones med hakket hvitløk i ble nydelig aioli. Enklere kan det ikke bli.

Prøv også disse oppskriftene:

TIPS: ønsker du denne til middag, kan du bare grille litt kjøtt eller fisk til. Har du barn i familien som ikke liker tomatbruschetta så lager du en med eggerøre på – nam!

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter i serien «Made By Berit Nordstrand».

 

Ingredienser

porsjoner

Tomatsalat

  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • ¼ rødløk, finhakket
  • 1 håndfull frisk basilikum, hakket
  • 2 store øko tomater, finhakket
  • 3 ss ekstra virgin olivenolje
  • kvernet sort pepper og havsalt etter smak

Aioli

  • 1 boks BN majones
  • 2 fedd hvitløk

Brødskiver

  • 2 skiver fullgrovt brød av øko spelt
  • 1 avokado, i skiver

Slik gjør du

Tomatsalat

  1. Bland alle ingrediensene til tomatsalaten i en bolle.
  2. Smak til med salt og pepper.

 

Aioli

  1. Finhakk hvitløken til aioli og rør den inn i en boks BN majones. Sett kaldt.

 

Brødskiver

  1. Rist brødskivene eller stek dem i litt olivenolje i en stekepanne på moderat temperatur.
  2. Legg brødskivene på et fat.
  3. Dekk dem med skivet avokado og ha tomatsalaten over.
  4. Legg på en teskje aioli og server.