Oppskrifter

Lapper

Gluten-og melkefrie lapper til frokost, lunsj eller kveldsmat, som sikrer barnets inntak av fisk

Ja du leste riktig. Hver lapp inneholder en hel ansjosfilet uten at barnet merker noen verdens ting. Lappene smaker som de beste vaffler og barn som hater fisk får kose seg – med fisk.

  • Berits første barnebok, Sukkerkok i hodet, er en spennende historie om hva som skjer i kroppen når den får feil mat.

Prøv også disse smarte og gode oppskriftene:

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter fra serien «Made By Berit Nordstrand».

Har du lyst til å motta ukentlige og gratis nyhetsbrev fra meg, så kan du enkelt registrere deg her i høyre marg, og så er det hyggelig om du vil følge meg på Facebook og Instagram også.

 

Ingredienser

Lapper

  • 1 egg
  • 1 dl glutenfri havre
  • 1 øko banan
  • 1/4 ts kardemumme
  • flytende/smøremyk Rapskokos (uten melk og fri for herdet fett) til steking
  • 2 ansjosfileter

Slik gjør du

Lapper

  1. Bland alle ingrediensene i en blender og stek i moderat varm stekepanne i litt flytende /smøremyk rapskokos eller kokosfett. Vil du ha dem uten egg, så bruk væsken i en boks øko kikerter som egg (3 ss tilsvarer et egg).