Oppskrifter

Mango-is med sjokoladetrekk

Frisk på smak og veldig god

Har du lyst til å la barna kose seg med en is på pinne som ikke bare smaker godt, men som også bidrar med nyttige byggeklosser til kroppen? Ja da må du prøve denne mango-isen. Smelt litt sjokolade i vannbad og imponer med perfekt sjokoladetrekk.

Er du glad i is? Da burde du prøve disse oppskriftene:

TIPS: *BN øko sjokolade finnes som melkefri melkesjokolade og som melkesjokolade med kumelk om du vil. Den finnes som ren 80% kakao, eller 80% med bringebær og blåbær eller med mandel og havsalt. De er alle søtet med lavglykemisk kokosblomstsukker.

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

 

Ingredienser

Mango-is med sjokoladetrekk

  • 2 dl eplejuice
  • 150 g mango (1 middels stor)
  • 50 g kaldslynget honning
  • 150 ml mandelmelk/melk
  • ½ sitron, saften av
  • 2 plater BN øko sjokolade*

Slik gjør du

Mango-is med sjokoladetrekk

  1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn masse.
  2. Kjør massen i iskremmaskin.
  3. Fyll iskremen i former og frys over natten.
  4. Smelt sjokoladen i vannbad.
  5. Ha den smeltede sjokoladen over i et glass.
  6. Ta en ispinne opp fra fryseren, dypp i glasset, og sett ispinnen tilbake i fryseren eller nyt den så snart sjokoladetrekket har stivnet.