Marsipanbrød

Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.

Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.

Ingredienser

Marsipanbrød

200 g valnøtter

1 eggehvite

2 ss agavesirup

1 ss kokosblomstsukker

1 ts vaniljeekstrakt (kan kuttes)

Slik gjør du

Marsipanbrød

1.

Ha valnøtter og kokosblomstsukker i en foodprosessor og kjør til mel.

2.

Ha i eggehvite og agavesirup.

3.

Bland til en jevn deig.

4.

Avkjøl deigen i kjøleskap i 30 minutter, før du ruller deigen til små marsipanbrød.

5.

Dypp gjerne den ene enden i mørk sjokolade om du vil.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Ønsker du heller å bruke mandler i marsipanoppskriften, så er denne oppskriften å anbefale:

Prøv også:

Andre oppskrifter