Berits blogg

Marsipanbrød

Lavkarbo og utrolig gode

Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning til jul er det ingen ting i veien for å nyte den ellers i året også. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.

Ønsker du heller å bruke mandler i marsipanoppskriften, så er denne oppskriften å anbefale:

Prøv også:

 

 

Ingredienser

Marsipanbrød

  • 200 g valnøtter
  • 1 eggehvite
  • 2 ss agavesirup
  • 1 ss kokosblomstsukker
  • 1 ts vaniljeekstrakt (kan kuttes)

Slik gjør du

Marsipanbrød

  1. Ha valnøtter og kokosblomstsukker i en foodprosessor og kjør til mel.
  2. Ha i eggehvite og agavesirup.
  3. Bland til en jevn deig.
  4. Avkjøl deigen i kjøleskap i 30 minutter, før du ruller deigen til små marsipanbrød.
  5. Dypp gjerne den ene enden i mørk sjokolade om du vil.