Oppskrifter

Nydelige lapper

Næringsrike og kjempegode

Her får du oppskriften på stekte lapper som passer perfekt til frokost på sengen. Jeg brukte litt emmer/øko spelt, men om du vil ha dem glutenfrie så hopper du bare over emmermelet. Jeg fikk inn en hel boks øko kikerter med kraft i oppskriften, noe som bidrar til at man får i seg helsebringende kikerter som styrker helse, demper inflammasjon og reversere biologiske alder. Disse smaker aldeles nydelig!

Lappene er både gluten-og melkefrie.

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

 

Ingredienser

Lapper

  • 2 øko bananer
  • 2 egg (kuttes om du vil ha dem vegan)
  • 2 dl havregryn, glutenfrie
  • 1 dl kokosblomstsukker (honning)
  • 1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
  • 0.5 ts havsalt
  • 1 eske øko kikerter med kraft (230g)
  • 0.5 dl flytende rapskokos

Slik gjør du

Lapper

  1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til jevn røre. Stekes i en stekepanne på middels varme et par minutter på hver side.

Serveres med litt gresk yoghurt, bær, noen nøtter og ørlitt akasiehonning.