Oppskrifter

Nydelige lapper

Lapper til frokost på sengen for mor

Her får du oppskriften på stekte lapper som kan passe til kaffe på sengen i morgen på morsdagen. Jeg brukte litt emmer/øko spelt, men om du vil ha dem glutenfrie så hopper du bare over emmermelet. Jeg fikk inn en hel boks øko kikerter med kraft i oppskriften, noe som bidrar til at mor får i seg helsebringende kikerter som styrker hennes helse, demper inflammasjon og reversere hennes biologiske alder. Smaken er aldeles nydelig – hun vil bli imponert.

Lappene er både gluten-og melkefrie.

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

 

Ingredienser

Lapper

  • 2 øko bananer
  • 2 egg (kuttes om du vil ha dem vegan)
  • 2 dl havregryn, glutenfrie
  • 1 dl kokosblomstsukker (honning)
  • 1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
  • 0.5 ts havsalt
  • 1 eske øko kikerter med kraft (230g)
  • 0.5 dl flytende rapskokos

Slik gjør du

Lapper

  1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til jevn røre. Stekes i en stekepanne på middels varme et par minutter på hver side.

Serveres med litt gresk yoghurt, bær, noen nøtter og ørlitt akasiehonning.