Oppskrifter

Omelett med bacon, brokkoli og røkt laks

Full av byggeklosser og nydelig på smak

Vi må spise langt mer grønnsaker og fisk. Samtidig bør vi spise mindre brødmat. Hva er vel bedre da enn en omelett med brokkoli, vårløk, baconbiter og røkt laks servert med en nydelig rukkolasalat? Denne retten er et kjempegodt alternativ til brød med pålegg.

Prøv også:

 

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter fra serien «Made By Berit Nordstrand».

 

Ingredienser

porsjoner

Omelett med bacon, brokkoli og røkt laks

  • 5 øko egg
  • 5 ss H-melk
  • havsalt og kvernet sort pepper
  • 50g bacon, småbiter
  • 1 vårløk
  • 150g brokkoli, småbiter
  • 1 ss flytende rapskokos/smør til steking
  • 100g røkt laks/ørret i skiver

Rucculasalat

  • 100 g rukkolasalat
  • 3 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 ss balsamikoeddik

Slik gjør du

Omelett med bacon, brokkoli og røkt laks

  1. Rør sammen egg, melk og krydre med salt og pepper.
  2. Hakk baconet i passe biter og surr på moderat temperatur i en tørr panne.
  3. Ha brokkoli og vårløk i stekepannen sammen med 1 ss rapskokos/smør.

Rucculasalat

  1. Bland sammen olivenolje og balsamikoeddik
  2. Vend inn rucculasalaten i oljeblandingen