Video

Regnbueomelett

Groovy og kjempegod!

Nedefor får du oppskriften på omeletten som ble laget i denne filmen.
Prøv også disse smarte rettene:

Dette innlegget er laget i samarbeid med Matmerk og Økoprat.

 

Ingredienser

Regnbueomelett

  • 6 egg
  • 3-4 sopp
  • 1 hvitløksbåt
  • 1/2 rødløk/vårløk
  • 1/2 paprika, gjerne ulike farger
  • 3-4 små brokkolibuketter
  • 1/3 squash
  • 100 g revet hvitost, gjerne cheddar - velg din favoritt
  • 1 ss helmelk per egg
  • litt salt og pepper

Slik gjør du

Regnbueomelett

  1. Rør sammen egg, melk, salt og pepper i en bolle.
  2. Hakk oppsopp, brokkoli, paprika, finhakk rødkøl og hvitløk, riv squash og ost.
  3. Stek soppen i en panne på middels varme sammen med hakket løk og hvitløk.
  4. La grønsakene surr ei stekepannen et par minutter.
  5. Slå eggeblandingen over stekepannen og strø osten på toppen.
  6. Legg lokk på stekepannen, skru ned temperaturen litt og la omeletten stivne de neste 5 minuttene.