Oppskrifter

Rekesalat med egg

Nydelig rekesalat som variasjon til brød og pålegg

Hva med en nydelig rekesalat som variasjon til frokostbordets brød og pålegg? Jeg lagde denne imorges til nybakte scones. Det ble jubel i stua!

Prøv også:

Les mer om byggeklosser fra fisk- og skalldyr i blogginnlegget hjernemat.

 

Ingredienser

porsjoner

Rekesalat

  • ½ liten squash, i skiver med ostehøvel
  • 30g rukkolasalat
  • 100 g reker
  • 7-8 asparges, rå i biter
  • 2 egg, hardkokte i båter
  • 1 avokado, i skiver

Dressing

  • 4 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 ss balsamikoeddik
  • havsalt og pepper etter smak
  • 2 ss majones
  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 2 ts eplecidereddik
  • havsalt og pepper etter smak

Slik gjør du

Rekesalat

Dressing

  1. Rør alle ingrediensene sammen