Oppskrifter

Rømmedip med oregano

Få oppskriften på sommerens deiligste og sunne rømmedip med oregano! -Annonsørinnhold-

Trenger du noe kjapt, sunt og godt å servere gjestene før grillmiddagen? Hva med å prøve en deilig og næringsrik rømmedip med oregano, som du kan servere til litt oppkuttede grønnsaker? Garantert en vinner blant sommergjestene!

Lager du ofte den samme, gamle rømmedippen? Hvorfor ikke «spice» den opp med oregano? Dippen blir ikke bare bedre på smak, men krydderet gjør den også mye sunnere. Oregano er nemlig en veldig kraftig antioksidant. Faktisk så kraftig at den danker ut antioksidantkraften i grønnsaker, frukt og bær. Visste du at det er like mange antioksidanter i én spiseskje oregano som i 100 gram frukt?

Høy antiflammatorisk effekt

En undersøkelse fra universitetet i Sydney har målt den antiflammatoriske effekten av 150 råvarer. Oregano, løk og søtpotet kom best ut. Lager du litt søtpotetchips til dippen, har du en antioksidantbombe av en forrett. Urtene fra Santa Maria er renset i flere omganger så grener, pinner og frø er møysommelig fjernet, på denne måten får du får rene urter og ingenting annet.

Oregano dreper uønskede bakterier i kroppen, forsterker cellene og forebygger for tidlig aldring. Med andre ord – den beste sommersnacksen i sommer er sunn, god og laget på null komma niks!

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter og er et annonsørsamarbeid med Santa Maria.

 

Ingredienser

Rømmedip med oregano

  • 1 eske BN majones evt.140g annen majones
  • 5 ss rømme
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 line, saften (2 ss)
  • 1 ss Santa Maria oregano (tørket på glass)
  • Santa Maria havsalt og kvernet sort pepper etter smak

Slik gjør du

Rømmedip med oregano

  1. Bland ingrediensene og sett dipen kaldt 1 time så smakene får sette seg