Oppskrifter

Sjokoladefondue

Naturlig godt!

Vanligvis er det festlig å dyppe frukten sammen med gjestene, men siden smeltet sjokolade passer litt dårlig til bunader akkurat på 17. mai, kan det være kjekt å gjøre det kvelden før og la sjokolade-dekket frukt stå et kjølig sted over natten.

I mørk sjokolade er det helsebringende plantestoffer, mineraler og antioksidanter på lik linje som i grønnsaker.

Et annen triks: legg frosne fruktbiter på fat/ aluminiumsfolie midt på festbordet, og slå en tynn stråle smeltet sjokolade over. Utstyr gjestene med tannpirkere og nyt! Bare husk å bruke tannpirkere uten fluor.

Prøv også:

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter i serien «Made By Berit Nordstrand».

 

Ingredienser

Sjokoladefondue

  • 100 g Made By Berit Nordstrand 80% mørk sjokolade
  • 1 ts øko kokosfett

Slik gjør du

Sjokoladefondue

  1. Smelt sjokoladen forsiktig over varmebad.
  2. Tilsett kokosfettet. Forsiktig, det verken tåler eller trenger mye varme.
  3. Sett frem masse frukt og bær – bruk tannpirkere som pinner, dypp i frukt og bær i sjokolade og nyt. Frosne biter av frukt gir ekstra flotte sjokoladetrekk.

Tips! Du kan også rulle i sjokolade etterfulgt av hakkede nøtter, mandler, kokosflak etc.