Sjokoladefondue

Søtpotet med fetaost og soltørket tomat er en smaksrik kombinasjon. Fylt søtpotet kan spises som et lite måltid i seg selv, eller du kan servere den med et godt stykke kjøtt til søndagsmiddag.

Søtpotet med fetaost og soltørket tomat er en smaksrik kombinasjon. Fylt søtpotet kan spises som et lite måltid i seg selv, eller du kan servere den med et godt stykke kjøtt til søndagsmiddag.

Ingredienser

Sjokoladefondue

100 g Mørk sjokolade, 80%

1 ts øko kokosfett

Slik gjør du

Sjokoladefondue

1.

Smelt sjokoladen forsiktig over varmebad.

2.

Tilsett kokosfettet. Forsiktig, det verken tåler eller trenger mye varme.

3.

Sett frem masse frukt og bær – bruk tannpirkere som pinner, dypp i frukt og bær i sjokolade og nyt. Frosne biter av frukt gir ekstra flotte sjokoladetrekk.

4.

Du kan også rulle i sjokolade etterfulgt av hakkede nøtter, mandler, kokosflak etc.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

I mørk sjokolade er det helsebringende plantestoffer, mineraler og antioksidanter på lik linje som i grønnsaker.

Et annen triks: legg frosne fruktbiter på fat/ aluminiumsfolie midt på festbordet, og slå en tynn stråle smeltet sjokolade over. Utstyr gjestene med tannpirkere og nyt! Bare husk å bruke tannpirkere uten fluor.

Prøv også:

Andre oppskrifter