Oppskrifter

Tilslørte multepiker

En sann dessertnytelse

Nå får vi både plukket friske multer på fjellet og vi kan kjøpe dem ferdig på spann om vi vil. Jeg har kjøpt inn noen spann slik at vi kan kose oss nå som bærene er friske og også ha et spann i fryseboksen som tines og blir til lune multer på julaftens dessertis.

 

Ingredienser

porsjoner

Tilslørte multepiker

  • 125 g Snøfrisk naturell
  • 125 g øko rømme
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 0.5 dl kokosblomstsukker (30g)
  • 400 g multer
  • 50 g mandler
  • 2 øko lime, revet skall

Slik gjør du

Tilslørte multepiker

  1. Rør sammen Snøfrisk naturell, rømme, vaniljeekstrakt og kokosblomstsukker til en luftig krem.
  2. Rist mandlene i en tørr panne på moderat temperatur.
  3. Grovhakk mandlene.
  4. Ha krem og multer lag på lag i glass og topp med ristede mandler.
  5. Riv skallet av to øko lime og ha skallet på toppen.
  6. Glassene kan settes kaldt til de skal serveres eller de kan nytes med det samme.